Nu är det dax igen. Nu är det Borneo som står på tur. Resan kommer att kategoriseras som organiserat kaos. Ta sig dit, ta sig runt....


Vi kommer att flyga till Kuala Lampur, byta flyg och ta oss till Kuching i Borneo... efter detja vem vet.

För att summera, JA ALLT KAN HÄNDA!

__________________________________________________





torsdag 3 mars 2011

Niahgrottorna

Idag har vi haft en laaaang utflyckt. Vi borjade kl 8.30 for att ta oss till Niahcaves. Det ar valdigt stora grottor som finns har i narheten av miri.



Det var forst vandring 1h i djungeln till grottorna sedan en lang vandring inne i grottorna. Det var sa haftigt. Forst ser jag en stor flock faglar som flyger inne i grottan. "Titta pelle sa sota svalor!" sager jag naivt. "Tror du verkligen det ar svalor?" svarar Pelle roat. FLADDERMOSS!! Massa med fladdermoss.



Vi hade den sotaste guiden nagonsin. Han var sa stolt att han hade varit pa semester i Australien sa han drog upp sitt pass mitt under turen for att visa sin stampel han fatt dar. Han ALSKADE aven westside, sa den cd-skivan spelades konstant i 3h. Fantastikt. Det hela slutade med att det blev nagon form av allsang med alla oss i minibussen till westsides "coast to coast". Han kunde inte engelska sa bra men han hittade pa egna ord.

Som Helen sager "jag kan ata upp honom med sked sa sot han ar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar